Gulv og våtrom – belegg og vinyl

Jakob Opdal AS er din foretrukne malermester når du skal legge belegg på gulv i tørr- og våtrom i Trondheim.

Når det skal utføres arbeid på gulv og i våtrom er det viktig å velge fagfolk. Vi legger vår stolthet i å gi deg et resultat som er tett og ordentlig.

Forarbeidet er viktig
En vel gjennomført jobb starter med godt forarbeid. Vi passer på at underlaget er jevnt og tørt før vi velger riktig lim- og belegg-type.

Vi i Jakob Opdal har lang erfaring med alle typer gulvbelegg og kan anbefale og levere det gulvbelegget som passer best til hvert oppdrag.

Belegg og teppe i trapp
Jakob Opdal har også bred erfaring med legging av gulvbelegg og tepper i trapper. Målet med teppe i trapp er ofte å dempe trinnlyd – vi vet godt hvordan dette oppnås på alle typer trapper.

Alt av belegg på våtrom
Vi kan også ta alt av belegg på våtrom, i og med at vi legger både våtromsbelegg og kan legge banemembran som underlag for keramiske fliser. Vi har ansatte med våtromssertifikat som sørger for at alt blir gjort etter gjeldende krav og med kvalitet som høyeste prioritet.

Unngå stress i fremtiden også
På lang sikt er det viktigste med gulvbelegg, vinylbelegg og tepper at de er vedlikeholdsvennlige. Du skal slippe å tilføre unødvendig med kjemikalier og bruke mer strøm, vann og arbeidstid enn du må. Som fagfolk vet vi hvilke løsninger som sparer deg for mest tid i fremtiden.

Vi tar oppdrag i Trondheim, samt Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag.
Ta kontakt med Malermester Jakob Opdal AS for hjelp med ditt gulvbelegg eller våtrom.

Vi gjør gulv- og våtromstjenester som:

  • Gulvbelegg
  • Vinylbelegg
  • Linoleumsbelegg
  • Banemembran
  • Tepper
  • Belegg og tepper i trapp