Gulvbelegg

Jakob Opdal AS er ditt førstevalg når det gjelder gulvbelegg og vinyl i tørre- og våtrom i Trondheim, Melhus, Fosen, Orkanger og Stjørdalsområdet.

Erfarne fagfolk for gulvprosjekter:

Arbeid på gulv, spesielt i våtrom, krever ekspertise. Hos Jakob Opdal legger vi vår stolthet i å levere resultater som er både tette og grundige. Vi er dine erfarne fagfolk for gulvbelegg.

Velutført arbeid begynner med solid forarbeid. Vi sørger for at underlaget er jevnt og tørt før vi velger riktig lim- og beleggtype. Med lang erfaring kan vi anbefale og levere det optimale gulvbelegget for ethvert prosjekt.

Langsiktig løsning og enkel vedlikehold:

Gulvbelegg, vinylbelegg og tepper skal være vedlikeholdsvennlige på lang sikt. Vi som fagfolk vet hvilke løsninger som sparer deg for tid og ressurser i fremtiden. Unngå unødvendig bruk av kjemikalier, strøm og vann med våre optimale gulvbelegg.

Gulvbelegg - mykt, slitesterkt og rengjøringsvennlig:

Gulvbelegg er et utmerket alternativ for mange gulv. Det er mykt å gå på, slitesterkt og enkelt å holde rent. Med et bredt utvalg av varianter, farger og design fra ulike leverandører, kan valget virke overveldende. Vi står klare med råd og veiledning for å hjelpe deg med den beste avgjørelsen.

Erfaring med alle typer gulvbelegg:

Når det gjelder legging av gulvbelegg, har vi omfattende erfaring med ulike typer vinyl og gummibelegg, både for tørre og våte rom. Vi håndterer alle varianter, inkludert stav- og banebelegg, samt vinylbelegg for både oppholdsrom og våtrom. Velg Jakob Opdal AS for kompetent håndtering av dine gulvprosjekter.