Vi har satt farge på Trøndelag i over 50 år

Jakob Opdal har vært et velkjent navn i Trondheim i over 50 år, og gjennom årene har vi satt farge på utallige hjem, arbeidsplasser og offentlige bygninger i hele Trøndelag. Med ærekjære og erfarne medarbeidere garanterer vi et prikkfritt resultat, uavhengig av prosjektets størrelse.
Vi tar på oss alle typer oppdrag over hele Trøndelag, enten det er i private hjem, offentlige institusjoner eller næringslokaler. Hos oss er ingen oppdrag for store eller for små!

Utførelsen av innvendige og utvendige malerarbeider, inkludert vegg, tak, og listverk, er vår ekspertise. Vi tilbyr også spesialtjenester som linoljemaling, silikatmaling og tapetsering. Uansett om det er et moderne nybygg eller en rehabilitering, leverer vi alltid den samme høye standarden.

Gulvbelegg

Vi har lang erfaring med ulike typer gulvbelegg og kan anbefale det som passer best til ethvert oppdrag, både i tørre og våte rom. Våre medarbeidere med våtromssertifikat sikrer yrkesstolthet.

Jakob Opdal består av stolte, ærekjære og erfarne malere som legger vekt på å utføre profesjonelt arbeid med største presisjon. Vi er dedikert til å lytte til dine ønsker, gjøre deg trygg på valgene dine, og levere til tiden.

Fornøyde kunder er vår prioritet: Viktigst av alt er at du blir fornøyd med sluttresultatet. Vi setter ekstra stolthet i å vise respekt for verdiene dine, levere til riktig pris og til riktig tid. Velg Jakob Opdal for malerarbeider med tradisjon, kvalitet og dedikasjon i hvert strøk.