Tepper skal være godt for alle

Tepper

Tepper Jakob Opdal AS er ditt førstevalg når det gjelder gulvbelegg og vinyl i tørre- og våtrom i Trondheim, Melhus, Fosen, Orkanger og Stjørdalsområdet.

Fordeler med tepper:

Tepper tilfører ikke bare estetisk appell til et rom, men gir også praktiske fordeler. De demper lyd, skaper en lun atmosfære og gir en behagelig følelse under føttene. Unngå kalde gulv uansett vær, samtidig som teppene fungerer som støvbindere og forbedrer luftkvaliteten. Forutsatt at du støvsuger jevnlig.

Ideelt for soverom, kontorer, stuer, tv-stuer og hotellrom.

Vegg-til-vegg-tepper:

Skap en lun atmosfære med vegg-til-vegg-tepper som demper lys, binder støv og gir en myk følelse. Perfekt for soverom, kjellerstuer og barnerom. Vi tilbyr et bredt utvalg av farger og mønstre.

Teppeflis for fleksibilitet:

Teppeflis gir rommet god akustikk og myker opp inntrykket. Jakob Opdal AS tar på seg små og store oppdrag med teppefliser, perfekt for oppgradering av gulvet på kontoret, skape varme i restauranten eller legge løpere i trappen eller gangen.

Jakob Opdal har også bred erfaring med legging av tepper i trapper. Med bred erfaring sikrer vi effektiv trinnlyddemping og en estetisk tiltalende løsning. Velg Jakob Opdal for profesjonell teppelegging som kombinerer funksjonalitet med stil, og skaper trapper som er både behagelige og visuelt tiltalende. Ta kontakt i dag for befaring og prisvurdering.

Vi veileder deg gjennom valg av farge og materiale, slik at resultatet blir akkurat som du ønsker det. Kontakt oss i dag for priser og planlegging av teppeleggingen.