Næringsbygg, borettslag og sameier

Næringsbygg
Profesjonell oppussing av næringsbygg med Jakob Opdal AS

Oppussing av næringseiendommer, enten små eller store, innvendig eller utvendig, blir alltid ekstra spennende på grunn av varierte oppdrag. Jakob Opdal AS tar på seg maleoppdrag for alt fra små hus til næringsbygg og borettslag.

Vi har tatt på oss maleoppdrag i Trøndelag på ekstremt mange næringsbygg, inkludert boliger, barnehager, kjøpesentre, borettslag, sameier større kontorlokaler. Enten det dreier seg om moderne nybygg eller rehabiliteringsprosjekter med behov for ekspertise i gamle malingsteknikker, leverer vi til samme høye standard.

Jakob Opdal AS har over flere år deltatt i store oppdrag, både som underentreprenør og som selvstendig totalentreprenør. Vår erfaring strekker seg over ulike prosjekter, inkludert skoler, barnehager, borettslag, kjøpesentre, sameier, bedrifter, eiendomsselskaper, entreprenører og arkitekter.

Velg Jakob Opdal AS for profesjonell oppussing av næringsbygg. En pålitelig partner som kan håndtere alt fra moderne nybygg til komplekse rehabiliteringsprosjekter. Ta kontakt i dag for å diskutere dine behov og få en skreddersydd løsning for ditt næringsprosjekt.

Borettslag og sameier

Jakob Opdal har i over 50 år vært det foretrukne malerfirmaet for borettslag og sameier i hele Trondheim og omegn. Med en solid erfaring og dedikasjon til kvalitet, sikker leveranse og høy service, står vi klare til å fornye og forbedre utseendet på deres fellesområder.

Er ditt borettslag eller sameie på utkikk etter et pålitelig malerfirma? Malemester Jakob Opdal fokuserer på å levere høykvalitetsarbeid innenfor tidsfrister og budsjettbegrensninger.

Vi har omfattende erfaring med borettslag og sameier, og vi forstår betydningen av å levere kvalitetsarbeid. Vi utfører oppdrag som:

  • Maling av trappeoppganger
  • Maling av vinduer
  • Maling av dører
  • Maling av fellesområder
  • Maling av fasader

Vi bruker kun de beste materialene for å sikre varig og holdbar finish. Med et bredt utvalg av farger og teksturer tilgjengelig, tilpasser vi oss dine spesifikke behov og ønsker.

Vårt dedikerte team av malere jobber hardt for å fullføre prosjekter til rett tid og innenfor budsjett. Vi sikrer også at arbeidet utføres trygt og effektivt, uten å forstyrre dagliglivet i borettslaget eller sameiet mer enn vi må.

La Jakob Opdal hjelpe deg med å fornye utseendet på ditt borettslag eller sameie!