Vi legger gulv over hele Trøndelag

Gulvlegging våtrom

Jakob Opdal AS er din pålitelige malermester når det kommer til gulvlegging i våtrom i Trondheim. Våtrom, definert som rom med både vanntilførsel og sluk i gulvet, krever ekstra omsorg og kompetanse.

Sikre og ordentlige resultater:

Når du velger Jakob Opdal AS for arbeid i våtrom, kan du være trygg på at du får et resultat som er både tett og ordentlig. Vi legger vår stolthet i å levere gulvarbeid som oppfyller de høyeste standardene.

Alt av belegg på våtrom:

Vi tar ansvar for alt av belegg på våtrom, inkludert legging av våtromsbelegg og banemembran som underlag for keramiske fliser. Våre erfarne ansatte med våtromssertifikat sikrer at alt utføres i samsvar med gjeldende krav, med kvalitet som øverste prioritet.

Våtromsvinyl - et praktisk valg:

For et mykt, varmt og slitesterkt gulv i baderommet, anbefaler vi våtromsvinyl. Selv om det kanskje ikke er det mest trendy valget, gir våtromsvinyl deg en membran og overflate i ett. Dette gjør det enkelt å oppdage eventuelle skader, og du kan teste gulvets tette kvalitet selv etter lang tids bruk.

Med våtromsvinyl får du en fuktsikker og prisgunstig løsning som i tillegg er estetisk tiltalende og enkel å holde rent. Velg Jakob Opdal AS for gulvlegging i våtrom og nyt tryggheten av en kvalitetsutført jobb.